In week 37 (9 t/m 15 september 2019) starten we met de najaarslessen bij TV Veere. De tennislessen worden verzorgd door Ronald van den Broek en Andrej Miljoen.

JEUGD
Voor de jeugd is er gekozen om de lessen te geven volgens het principe van “Tenniskids”. Dat is het KNLTB programma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets en oefeningen leert de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Plezier en samenspel, daar gaat het om bij TennisKids. Wie er meer over wil lezen kan hier klikken. (www.tenniskids.nl).

VOLWASSENEN
Ben je beginner of nieuw lid, dan is het misschien verstandig om in een groep les te nemen. Naast je training leer je zo een aantal mensen kennen. Gemakkelijk om eens een afspraak te maken om te gaan tennissen buiten de lessen om. Er is ook een wekelijkse tossavond. Daar kan je altijd aan meedoen, ongeacht leeftijd en ervaring. Uiteraard kan je ook privé les nemen. Op maandag geeft Andrej Miljoen les. Op donderdag geeft Ronald van den Broek les. Op vrijdagmiddag geven Ronald en Andrej allebei les, en bij voldoende aanmeldingen kan er ook op zaterdag bij Andrej gelest worden.

De lesduur is 60 min. Bij een kortere lestijd en/of samenstelling van de groep wordt de prijs verhoudingsgewijs aangepast. Het lesreglement is hieronder te vinden. U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
U kunt het formulier ook inleveren bij het secretariaat - Seisweg 163 - 4334 AH Middelburg.

>> Inschrijfformulier (download als PDF bestand)

Wij ontvangen uw inschrijving graag uiterlijk 28 augustus 2019 in verband met de indeling van de lessen.
 

Op basis van 12 lessen

1a volwassenen 60 minuten 4 personen €126,00
2a volwassenen 45 minuten 2 personen €189,00
3a jeugd 45 minuten 4 personen €  94,50
4a privé   1 persoon i.o.
5a volwassenen 1,5 uur 6 personen €126,00

 

Op basis van 13 lessen

1a volwassenen 60 minuten 4 personen €136,50
2a volwassenen 45 minuten 2 personen €204,75
3a jeugd 45 minuten 4 personen €102,38
4a privé   1 persoon i.o.
5a volwassenen 1,5 uur 6 personen €136,50

 

Op basis van 14 lessen

1a volwassenen 60 minuten 4 personen €147,00
2a volwassenen 45 minuten 2 personen €220,50
3a jeugd 45 minuten 4 personen €110,00
4a privé   1 persoon i.o.
5a volwassenen 1,5 uur 6 personen €147,00

 

1. Om deel te nemen aan de lessen/trainingen moet men in bezit zijn van een geldig lidmaatschap van TV Veere. U kunt zich via de site van TV Veere aanmelden: www.tvveere.nl \

2. Op de volgende data wordt geen les gegeven i.v.m. feestdagen en/of vakantie:

 - 17 t/m 23 augustus 2019 (TV Veere Open)
 - 14 t/m 18 oktober 2019 (Herfstvakantie)
 - 23 t/m 27 december 2019 (Kerstvakantie)

3. De lessen/trainingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

4. Een heel lesuur duurt 60 minuten.

5. De laatste week voor aanvang van de lesperiode wordt u per mail of per telefoon op de hoogte gebracht van uw lesdag en lestijd.

6. Mocht de lesgrootte dan wel lesduur anders zijn dan oorspronkelijk door de leerling is opgegeven, dan wordt de leerling hiervan op de hoogte gesteld en de meer/minderprijs in rekening gebracht.

7. Bij ziekte of een blessure wordt er géén restitutie van (een deel) het lesgeld verleend. In overleg met de trainer kan de les overgenomen worden door derden.

8. Bij verhindering van de trainer/trainster wordt u telefonisch of per mail op de hoogte gesteld.

9. Bij slecht weer worden de lessen/trainingen ingehaald conform de 50 % regeling van de VNT. De 1e “slecht weer” les wordt niet ingehaald de 2e “slecht weer” wordt ingehaald. Dit met een maximum van 2 inhaallessen.

10. Data van eventuele inhaallessen (slecht weer/calamiteiten) worden in onderling overleg afgesproken. Veelal zullen deze lessen aan het eind van de lesperiode geschieden.

11. Bij de zomertraining/najaarstraining is het baanreglement van TV Veere van kracht. Dit reglement kunt u vinden op de website van TV Veere www.tvveere.nl

12. De factuur voor de lessen/trainingen wordt overhandigd of per mail verstuurd.

13. U (of uw dochter/zoon) neemt op eigen risico deel aan de tennislessen. De train(st)er kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten, evenals blessures.

14. Afmelden van de les kunt u per mail Ronald: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-11361374 Andrej: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06- 52627322

Onze trainers zijn RONALD VAN DEN BROEK en ANDREJ MILJOEN. Beiden hebben een tennisschool gesticht. Hieronder vind je informatie die beide trainers over hun activiteiten en tennisschool hebben gegeven.

RONALD VAN DEN BROEK - TENNISSCHOOL ROLU

Mijn naam is Ronald van den Broek. Ik ben mij gaan vestigen in Zeeland in 1987 om daar een Tennisschool te gaan opstarten. Na het volgen van de opleidingen A, B en C bij KNLTB ben ik me gaan ontwikkelen met les/training en het coachen van spelers. Momenteel verzorgen we met veel plezier trainingen bij verschillende tennisverenigingen op Walcheren, waaronder ook bij TV Veere. Eind jaren '80 ben ik gestart met het geven van tennisles/training en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Door de jaren heen hebben we veel aan de opbouw van verschillende clubs gewerkt en jeugdige talenten in Zeeland opgeleid. Jeugdspelers opleiden is mooi traject, waarin ze op verschillende leeftijden hun ervaring opdoen in de Tennissport. Door de jaren heen hebben we toch zeker 20 spelers tot niveau 3 kunnen begeleiden een enkeling zelfs niveau 2.
Naast het werken met jeugd is het uiteraard fantastisch volwassenen training te mogen geven. Het mooie is dat je op elk gewenste leeftijd kan starten met tennissen. Tennis is een hele technische sport maar ook goed voor je ontwikkeling op het tactische, conditionele en mentale vlak. Je kunt individueel, met z’n tweeën of groepsgewijs
( 4/6 pers. ) training volgen. In Veere zijn we gestart met trainingen te verzorgen in ‘89/’90. Eén van onze leerlingen Andrej Miljoen, die momenteel ook actief is om trainingen te verzorgen bij Tennisvereniging Veere.
Alle doelgroepen binnen de vereniging geven we les/training : jeugd, volwassenen, beginners, competitie spelers.
De KNLTB is de een paar jaar geleden gestart met het Tenniskids programma, waar ik me in verdiept heb en de opleidingen voor gevolgd heb.
Daarnaast volgen we nog steeds applicatie cursussen om overal van op de hoogte te blijven in de tennissport.
Naast het geven van tennisles hebben we ook een ondersteunende functie, het adviseren van verschillende commissies van TV Veere bij het uitvoeren van bestaande en nieuwe ideeën. Tot snel op de tennisbaan.

 

 

ANDREJ MILJOEN - TennisAMI

De tennisschool:
TennisAMI is in 2017 opgericht vanuit de liefde voor onze sport, sporters en de vereniging. Een belangrijke motivatie om met mijn in 2003 behaalde tennislicentie aan de slag te gaan, was dan ook ‘het krimpen van de tennissport en onze vereniging TV Veere’. Dit wilde ik niet accepteren! Bewegen is een belangrijk onderdeel binnen mijn leven. Naast het geven van tennislessen ben ik werkzaam als docent Lichamelijke Opvoeding op een school voor Voortgezet Onderwijs. Toen vervolgens het bestuur aan mij vroeg of ik lessen en activiteiten wilde verzorgen voor onze vereniging, ben ik direct aan de slag gegaan. Wat is mijn missie, welke visie heb ik op het geven van tennislessen en het zijn van tennisleraar?

Missie
Tennisschool TennisAMI is een tennisschool die mensen van verschillende leeftijden bij elkaar brengt om te tennissen in een fijne sfeer, waar een ieder op zijn of haar eigen manier en niveau speelt, van recreatief tot prestatief niveau. Een leven lang met plezier sporten staat hierbij voorop!

Visie
Tennisschool TennisAMI probeert mee te denken met de tennisontwikkelingen binnen de vereniging en om ons heen. Tennislessen zijn een hulpmiddel om zowel recreatief als prestatief te kunnen tennissen. Er wordt dan ook gestimuleerd naast de trainingen deel te nemen aan activiteiten binnen de vereniging en competities. Een actieve deelname aan (het meedenken over) de organisatie hiervan is een belangrijk speerpunt van TennisAMI. Bijscholingen en reflectie zijn een must binnen de tennisschool.

Volwassenen
Voor volwassenen worden de trainingen ingericht aan de hand van de wensen, beginsituatie en samen gestelde doelen van de lessers. Hierbij wordt uitgegaan van het principe game based, wedstrijdecht. Techniek is niet een doel op zich, maar staat in het teken van het resultaat. Daarnaast wordt er binnen de lessen aandacht besteed aan tactiek, fysieke vaardigheden en mentaliteit. Aan het einde van een lessenserie evalueren we de gestelde doelen.

Jeugd
Voor de lessen van de jeugd wordt uitgegaan van het Tenniskids programma van de KNLTB. Plezier en samenspel zijn de belangrijkste pijlers binnen de lessen. Je leert door middel van uitdagende spel- en oefenvormen de sport (samen) te spelen. Tegelijkertijd versterk je je fysieke en sociale vaardigheden. Spelenderwijs wordt ook bij de kinderen aandacht besteed aan tactiek en mentaliteit. Dit alles met een duidelijke leerlijn vanaf Rood (grotere bal op kleiner veld) tot en met Groen ( hardere normaal formaat bal op heel veld). Het werkt!!