Een te gekke aanbieding in samenwerking met Tennisschool Smit.
Senioren zomerlidmaatschap tot eind september.
Het gratis tennisracket voor de kinderen geldt voor de leeftijd tot en met 12 jaar. 
Kinderen van 13 t/m 18 jaar krijgen €25,00 korting op een geschikt racket.

Onder strikte voorwaarden mogen er weer tennislessen worden gegeven. De trainers hebben met hun leerlingen een schema opgesteld. Nieuwe aanmeldingen lopen via het secretariaat, waar je een formulier kunt aanvragen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Er is een looproute gemaakt voor het tenniscomplex. Een soort éénrichtingverkeer (zie hieronder). Plaats je fiets bij het hek van baan 1 en niet bij de containers.

Op basis van 16 lessen - per persoon

1 volwassenen 60 minuten 4 personen €180,00
2 jeugd / volwassenen 60 minuten 2 personen €360,00
3 jeugd / volwassenen 30 minuten 2 personen €180,00
4 jeugd / volwassene 60 minuten 1 persoon €720,00
5 jeugd / volwassene 30 minuten 1 persoon €360,00
6 jeugd 60 minuten 4 personen €180,00
7 jeugd geboren na 31-12-2013 60 minuten 6-8 personen €  80,00

In overleg met de trainer kan de lestijd van 60 minuten worden aangepast naar 45 minuten.
Het tarief wordt aangepast aan de lestijd en de groepsgrootte.

Onze trainers zijn RONALD VAN DEN BROEK en JASPER SMIT. Beiden hebben een tennisschool gesticht. Hieronder vind je informatie die beide trainers over hun activiteiten en tennisschool hebben gegeven.

RONALD VAN DEN BROEK - TENNISSCHOOL ROLU

Mijn naam is Ronald van den Broek. Ik ben mij gaan vestigen in Zeeland in 1987 om daar een Tennisschool te gaan opstarten. Na het volgen van de opleidingen A, B en C bij KNLTB ben ik me gaan ontwikkelen met les/training en het coachen van spelers. Momenteel verzorgen we met veel plezier trainingen bij verschillende tennisverenigingen op Walcheren, waaronder ook bij TV Veere. Eind jaren '80 ben ik gestart met het geven van tennisles/training en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Door de jaren heen hebben we veel aan de opbouw van verschillende clubs gewerkt en jeugdige talenten in Zeeland opgeleid. Jeugdspelers opleiden is mooi traject, waarin ze op verschillende leeftijden hun ervaring opdoen in de Tennissport. Door de jaren heen hebben we toch zeker 20 spelers tot niveau 3 kunnen begeleiden een enkeling zelfs niveau 2.
Naast het werken met jeugd is het uiteraard fantastisch volwassenen training te mogen geven. Het mooie is dat je op elk gewenste leeftijd kan starten met tennissen. Tennis is een hele technische sport maar ook goed voor je ontwikkeling op het tactische, conditionele en mentale vlak. Je kunt individueel, met z’n tweeën of groepsgewijs
( 4/6 pers. ) training volgen. In Veere zijn we gestart met trainingen te verzorgen in ‘89/’90. Eén van onze leerlingen Andrej Miljoen, die momenteel ook actief is om trainingen te verzorgen bij Tennisvereniging Veere.
Alle doelgroepen binnen de vereniging geven we les/training : jeugd, volwassenen, beginners, competitie spelers.
De KNLTB is de een paar jaar geleden gestart met het Tenniskids programma, waar ik me in verdiept heb en de opleidingen voor gevolgd heb.
Daarnaast volgen we nog steeds applicatie cursussen om overal van op de hoogte te blijven in de tennissport.
Naast het geven van tennisles hebben we ook een ondersteunende functie, het adviseren van verschillende commissies van TV Veere bij het uitvoeren van bestaande en nieuwe ideeën. Tot snel op de tennisbaan.

 

 

JASPER SMIT - TENNISSCHOOL SMIT

Mijn naam is Jasper Smit. Ik ben sinds 2011 actief als tennisleraar bij TV Douwendaele. En nu dus ook bij TV Veere. Bij TV Douwendaele ben ik als jeugdspeler begonnen, maar al snel ben ik bij tennisschool LTC DOS gaan trainen. Tot mijn 17e. Daarna heb ik aan het CIOS de tennisopleiding A en B  gevolgd. Ik ben zelf ook actief wedstrijdspeler met speelsterkte 3 in de single en 4 in de dubbel. Ik heb deelgenomen aan de wintercompetities van LTC De Schenge en LTC De Schoof. Vervolgens neem ik deel aan de zaterdag heren en mix competitie en als invaller voor de landelijke competitie op de zondag. Vanaf najaar 2020 neem ik deel aan de Topklasse namens VEERE 1.
Tennisschool Smit is een onafhankelijke tennisschool die de lessen verzorgt voor TV Dauwendaele, LTC de Schenge en TV Veere. Daarbij hanteer ik de volgende uitgangspunten:

  • Duidelijke afspraken en snelle communicatie

  • Individuele benadering voor elke cursist

  • Leerwensen en doelen centraal stellen van de cursist

  • Proactieve benadering, zowel op als naast de baan

  • Met passie en plezier de sport beoefenen

  • Tennispromotie

De lessen zijn voor alle niveaus, van beginner tot prestatief tennisser en van jong tot oud. 
Onze visie is ook niet voor niets: “Hoe beter je wordt, hoe leuker het wordt”. Passie voor de sport koppelen aan spelplezier en de persoonlijke ontwikkeling van iedere individuele speler.

 

1. Om deel te nemen aan de lessen/trainingen moet men in bezit zijn van een geldig lidmaatschap van TV Veere. U kunt zich via de site van TV Veere aanmelden: www.tvveere.nl 

2. Op de volgende data wordt geen les gegeven i.v.m. feestdagen en/of vakantie:

-  13 april 2020 (2e Paasdag)
-  25 -04 t/m 3 mei 2020 (meivakantie)
-  21 en 23 mei 2020 (Hemelvaartsweekeinde)
-  01 juni 2020 (Pinksteren)
-  11 juli t/m 15 augustus 2020 (Zomervakantie)
- 15 t/m 23 augustus 2020 (TV Veere Open)

- 17 t/m 25 oktober 2020 (Herfstvakantie)
- 19 t/m 31 december 2020 (Kerstvakantie)

3. De lessen/trainingen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

4. Een heel lesuur duurt 60 minuten.

5. De laatste week voor aanvang van de lesperiode wordt u per mail of per telefoon op de hoogte gebracht van uw lesdag en lestijd.

6. Mocht de groepsgrootte dan wel lesduur anders zijn dan oorspronkelijk door de leerling is opgegeven, dan wordt de leerling hiervan op de hoogte gesteld en de meer/minderprijs in rekening gebracht.

7. Bij ziekte of een blessure wordt er géén restitutie van (een deel) het lesgeld verleend. In overleg met de trainer kan de les overgenomen worden door derden.

8. Bij verhindering van de trainer/trainster wordt u telefonisch of per mail op de hoogte gesteld.

9. Bij slecht weer worden de lessen/trainingen ingehaald conform de 50 % regeling van de VNT. De 1e “slecht weer” les wordt niet ingehaald de 2e “slecht weer” wordt ingehaald. Dit met een maximum van 2 inhaallessen.

10. Data van eventuele inhaallessen (slecht weer/calamiteiten) worden in onderling overleg afgesproken. Veelal zullen deze lessen aan het eind van de lesperiode geschieden.

11. Bij de tennislessen is het baanreglement van TV Veere van kracht. Dit reglement kunt u vinden op de website van TV Veere www.tvveere.nl

12. De factuur voor de lessen/trainingen wordt door de trainer overhandigd of per mail verstuurd.

13. U (of uw dochter/zoon) neemt op eigen risico deel aan de tennislessen. De train(st)er kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor persoonlijke ongevallen en eventuele daaruit voortvloeiende schade, noch voor diefstal of beschadiging van goederen van de cursisten, evenals blessures.

14. Afmelden van de les kunt u per mail

  • Ronald: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-11361374
  • Jasper:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-10888621