Jeugdactiviteit bij TV Veere

Category Nieuws

Jeugdactiviteiten bij TV Veere De jeugdcommissie van TV Veere organiseerde op 24 november en 15 december een activiteit voor kinderen die lid zijn, hun vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en zusjes. Op 24 november deden 12 kinderen tussen de 4 en 10 jaar mee, op 15 december waren dat er 16! Wat een geweldige opkomst.

De kinderen konden op hun eigen niveau spelenderwijs tennissen. Van een tennisspelcircuit tot wedstrijdjes TennisKids Rood. Van slaan door een ladder, in een emmer, het afleggen van een parcours met racket en bal tot het omslaan van plastic flessen. Van hockeytennis tot echte wedstrijdvormen voor de kinderen, die al een seizoen tennisles gehad hadden. En wat een plezier, ondanks de soms lage temperatuur!

“Wanneer is de volgende” werd er alweer gevraagd… Als afsluiting van beide activiteiten hebben de kinderen samen gegeten. Frietjes met een snack op 24 november en gourmet en een ijsje op 15 december. Voor alle kinderen was er aan het eind van beide activiteiten een prijsje. U had de ogen van de kinderen moeten zien, “mijn eerste beker!!”. Deze konden wij de kinderen aanbieden met dank aan Harrie Verkaik. Bedankt!

Gelukkig zijn er beide dagen verschillende vrijwilligers (Theo, Sandra, Jan, Hans, Sarah en Liska) bereid geweest de jeugdcommissie te helpen bij de activiteiten en het voorbereiden van het eten en drinken. Hartelijk bedankt allemaal! “Wanneer de volgende is….?”. Hou jullie mail en App in de gaten! Dit zal snel na de kerstvakantie zijn. We hopen dan op weer meer kinderen. En denk ook eens na over het nemen van tennislessen om nog beter te leren tennissen en veel op de baan te komen. Namens de jeugdcommissie, Andrej Miljoen