Jazzcombo ZuidWest 5 geeft op zaterdag 12 oktober 2019 een concert in de kantine (20.00 uur). De toegang is gratis.
Het combo speelt goed in het gehoor liggende jazz. Het initiatief ontstond uit de wens van de muzikanten om "iets terug te doen" voor de vereniging, omdat de band regelmatig de kantine mag gebruiken om te repeteren.

TV Veere heeft voor het najaar van 2019 meerdere teams ingeschreven voor deelname aan verschillende competities van de KNLTB. De jongste spelertjes hebben maar leifst 3 teams samengesteld om deel te nemen aan TennisKids Rood en Oranje. Zowel de senioren dames als heren hebben een team samengesteld in de 17+ competitie op zaterdag. We wensen alle deelnemer in de eerste plaats veel speelplezier en bovendien veel succes. Meer informatie onder "COMPETITIE" op deze website.

Wie de uitslagen van de gespeelde wedstrijden wil zijn kan hier klikken. Je kunt ook vooruitkijken naar de planning van de wedstrijden, voor zover die al bekend is. Er staat ook een foto-album op de website. Daar worden dagelijks foto's bijgeplaatst.

Ondanks de regen is het toernooi van start gegaan. De partijen worden op dit moment tussen de buien door gespeeld. Gelukkig zijn weersvooruitzichten voor de komende week wat beter.

De OPEN DAG 2019 is helaas verregend. Toch was er belangstelling en werd de ledenlijst weer uitgebreid. Daar zijn we blij mee.